Sensia

Op zoek naar 50- plus damesmode van het merk Sensia?

Wanneer jij op zoek bent naar 50-plus damesmode van het merk Sensia, nodig ik jou graag uit om eens langs te komen in mijn kledingwinkel in Den Haag. Wanneer je zelf niet in staat bent om zelfstandig een bezoek aan de winkel te brengen, bied ik een haal- en breng service aan. Mocht je fysiek geen bezoek kunnen brengen aan de winkel, dan breng ik de kleding graag bij je thuis, zodat je deze kleding van het merk Sensia thuis kunt passen. Wanneer je uit de omgeving van Den Haag komt, en op zoek bent naar damesmode in Den Haag, dan zal de naam Marijke Mode je vast bekend in de oren klinken. Dit omdat Marijke Mode al decennialang een begrip zijn voor betaalbare senioren damesmode voor een betaalbare prijs.

 

 

Contact opnemen


Marijke Mode al decennialang een begrip

Sinds 1958 is Marijke Mode al een fysieke kledingwinkel voor 50-plus damesmode in Den Haag. Het was oma Marijke, die vanuit de huiskamer aan de Westduinweg in Den Haag haar eigen modehuis startte. Deze winkel werd een regelrecht succes en ook bij de tweede generatie bleek de verkoop van kleding in de genen te zitten. Met hetzelfde gevoel voor service opende haar dochter Marijke in 1990 haar kledingwinkel aan de Frederik Hendriklaan, en later in de Keizerstraat in Scheveningen. De winkel in Scheveningen stond vooral bekend om het prachtig Belgisch breigoed wat daar verkocht werd. Inmiddels zijn deze winkels uit het straatbeeld verdwenen. Ook bij de derde generatie bleek de verkoop van kleding in de genen te zitten. In 2004 heb ik, de derde generatie Marijke, mijn eigen kledingwinkel geopend aan de Thomsonlaan in Den Haag. Naast de fysieke kledingwinkel heb ik mijn service uitgebreid door jaarlijks ruim 75 woon- en zorgcentra in de regio van Den Haag te bezoeken.

 

Shop Nu


Woonzorgcentrum bezoeken

Marijke mode staat al jaren bekend vanwege de uitstekende service die geboden wordt. Jaarlijks geef ik zo’n 300 modepresentaties in de 75 woon- en zorgcentra in onze regio. Door dit te doen bieden ik net dat extra stukje service wat veel senioren dames waarderen. Tijdens deze modepresentaties toon ik je graag onze ruime collectie aan senioren dameskleding, waaronder kleding van Sensia, met de daarbij behorende accessoires die wij eveneens verkopen. Ik heb een ruime collectie aan 50- plus kleding voor zowel de modern- als de klassieke geklede 50-plus vrouw. Dus wanneer je wel keus wilt in dameskleding van merken zoals Sensia maar je geen fysiek bezoek aan mijn winkel kunt brengen, breng ik de winkel graag naar jou.

 

Contact opnemen