Setter Fashion Pantalons : Petula

Setter broek : Petula

De Petula-KS

De Petula-KS is het zusje van de Petronella-S.

Het verschil zit hem in de lengte. Deze pantalon heeft een buitenbeen lengte van ongeveer 100 cm.

Ook deze pantalon heeft een hoge elastieken tailleband en deze is voorzien van een plat stukje met mooie gesp en een vouw midden op het been.

De pantalon is voorzien van steekzakken en is ideaal voor de dames die geen wijde broek willen dragen. Hij valt mooi langs het been en heeft genoeg ruimte om je comfortabel in te kunnen bewegen. De lengte van het been is 106 cm, gemeten vanaf het buitenbeen.

De speciale zachte zomer kwaliteit is perfect voor het voorjaar en het zomerseizoen en is gemaakt van een mix uit polyester/viscose/elasthan.

De elasthan zorgt ervoor dat de broek stretcht en heerlijk comfortabel zit.

Petula-K SPS

Mocht je een casual look willen en toch het comfort van de elastieken tailleband, hebben wij een super power stretch kwaliteit in de collectie opgenomen. Deze kwaliteit voorzien van katoen, polyester en elasthan blijft in vorm door de speciale power stretch. Dat betekent dat hij niet wijder wordt met dragen. De kwaliteit is er in een denim look en in donkerblauw, wit en beige.

De Petula-K SPS heeft een elastieken tailleband met een plat stukje die voorzien is van een mooi gespje. De pantalon heeft steekzakken en een vouw midden op het been. Buitenbeenlengte is 106 cm