Op zoek naar betaalbare, modieuze, senioren dames mode in Den Haag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres op de Badhuisstraat 20.

Ieder seizoen staat er weer een volledig nieuwe collectie voor u klaar in onze winkel, online webshop en bij u op locatie in alle woonzorgcentra’s.

Wij bieden u een groot aanbod van uw bekende en goede merken zoals Sensia Fashion, Setter Fashion, Marinello, Gabriella K. en Forever.

 Wij hebben voor ieder wat wils in onze collectie. De collectie zie er niet alleen stijlvol en modieus uit, het zit ook erg comfortabel. De collectie bestaat uit blouses, blazers, truien, poloshirts, t-shirts, twinsets, two in one twinsets, vesten, jassen, pantalons met elastieke band en (klok) rokken.   De collectie gaat van maat 38 tot maat 54.

Wij hebben een ruime collectie dames pantalons. Bij ons kunt u goed slagen wanneer u opzoek bent naar pantalons met elastieke band, of wanneer u op zoek bent naar een pantalons in diverse lengtematen.Een ruime maat sortering van maat 38 tot maat 56 in de meest trendy kleuren.

Op zicht kopen

Voor klanten die fysiek niet in staat zijn om zelf naar de winkel te komen, is het mogelijk de kleding thuis te pas- sen. De mantelzorger kan de kleding meenemen, zodat deze thuis in de eigen omgeving en in alle rust kan worden gepast. Als de kleding bevalt, kan achteraf worden betaald.

De collectie van Marijke Mode is zowel online verkrijgbaar en in onze winkel in Den Haag!         

 www.marijkemode.nl                                                                                    Gratis verzenden & retourneren -                                                                        14 dagen bedenktijd - Betaal achteraf via Klarna


Uitstekende service bij Marijke Mode

Wij bieden onze  klanten die op zoek zijn naar damesmode in Den Haag graag een uitstekende service. Dit houdt in dat wij niet alleen een fysieke winkel hebben, maar ook regelmatig te vinden zijn in allerlei woonzorgcentra om hier onze ruime collectie dameskleding te presenteren. Daarnaast bieden wij ook een gratis haal- en brengservice aan voor klanten die graag een bezoekje aan onze winkel willen brengen en die niet in staat zijn om zelf voor vervoer te zorgen. 

  

Shop 


 

Contact opnemen