Marijke mode op locatie

Marijke Mode organiseert ongeveer 200 verkopen kledingverkopen op locatie per jaar. De locaties waar wij jaarlijks komen zijn onder anderen: woonzorgcentra's, verpleeghuizen, seniorenflats, wijk- dienstencentra's.

Al meer dan tientallen jaren werken wij al zeer nauw samen met de volgende instanties: florence, pieter van Foreest, woonzorg Haaglanden, careyn, saffiergroep

Modeshow:

Wanneer wij een modeshow organiseren op locatie dan proberen wij dat altijd op een gezellige en sfeervolle manier te doen.

Onze lady speaker houdt een gezellig praatje en informeert u alle details over het product zoals de prijs, wasvoorschrift, soort stof /model etc.

De 2 mannequins lopen tussen de tafels door, zodat u van dichtbij het goed kan zien en ook direct een vraag kan stellen.

Wij vragen altijd van te voren of er misschien vrijwilligers zijn die het leuk zouden vinden om met onze mannequins mee te lopen als model tijdens de modeshow.

Uit ervaring kunnen wij zeggen dat dit als zeer leuk wordt ervaren.

Wij geven dan aan de vrijwilligers een leuke kortingsbon!

Verkoop:

De verkoop begint op de afgesproken tijd.Na afloop van de modeshow dan begint ook gelijk de verkoop .Wij staan met drie verkoopster klaar om u goed en deskundig advies te geven, zoveel mogelijk te laten zien en te helpen met passen.Vind u het fijner om op uw kamer te passen, in uw eigen omgeving, ook dat is voor ons geen probleem.Kijkt u liever alleen rond? Ook geen probleem, wij hebben de collectie op kleur voor u in de rekken gehangen zodatDe mooiste combinaties u gelijk opvallen.

Artikel informatie:

Wij doen ons uiterste best om zoveel mogelijk met natuurlijke stoffen te werken. Tegenwoordig zijn alle stoffen zo vernieuwd dat het goed "ademd", goed wasbaar en kreukvrij is. Wij gaan van maten 38 tot en met 56.

Vermaken:

Wanneer er na aankoop kleding vermaakt moet worden, zoals pantalons korten maken, dan nemen wij het artikel gelijk mee en ontvangt u het binnen 7 dagen weer retour op uw adres.

Pinnen:

Tegenwoordig wordt het afgeraden om contant geld in huis te hebben. Daarom kan er bij ons betaald worden met een pinpas.

Wij kunnen ook de rekening opsturen naar de financiële contactpersoon van de klant (instanties, familie).