Damesmode Den Haag

Op zoek naar damesmode in Den Haag?

Wanneer jij zelf woonachtig bent in Den Haag, of uit de omgeving van Den Haag komt, klinkt de naam Marijke Mode je vast en zeker wel bekend in de oren. Dit omdat onze dames kledingwinkel al sinds 1958 een begrip is in Den Haag en omstreken. Wij verkopen al decennialang senioren damesmode in Den Haag van hoogstaande kwaliteit voor een betaalbare prijs. Daarnaast bied ik ook graag een uitstekende service voor de trouwe, én nieuwe klanten.

 

 

 


Uitstekende service bij Marijke Mode

Ik bied mijn klanten die op zoek zijn naar damesmode in Den Haag graag een uitstekende service. Dit houdt in dat ik niet alleen een fysieke winkel heb, maar ook regelmatig te vinden ben in allerlei woonzorgcentra om hier mijn ruime collectie dameskleding te presenteren. Daarnaast bieden ik ook een haal- en brengservice aan voor klanten die graag een bezoekje aan onze winkel willen brengen, maar niet in staat zijn om zelf voor vervoer te zorgen. Voor mij staan mijn klanten centraal en zet ik graag dat stapje extra. Het gehele jaar door beschik ik over een ruime collectie dameskleding voor 50-plus dames. Daarnaast verkopen ik ook allerlei bijpassende accessoires die goed te combineren zijn met de kledingcollectie die wij verkopen. Hierbij kun je denken aan sjaals tassen en sieraden.

  


Dameskleding voor 50- plus dames

Ik verkoop in mijn winkel een ruime collectie aan dameskleding voor de 50-plus dames van verschillende merken. Bijvoorbeeld van het merk Sensia. Ik heb een ruime collectie met zowel rokken als broeken met een elastische band. De maten van de kleding die ik verkoop lopen van maat 36 tot en met maat 56. Daarnaast is de hele collectie goed wasbaar en van goede kwaliteit. Mijn kledingwinkel is voor iedereen toegankelijk. Ook wanneer je gebruik maakt van een hulpmiddel zoals een rollator of scootmobiel. De paskamers beschikken allemaal over een stoel en zijn ruim ingericht zodat je comfortabel onze kleding kunt passen. Mocht je niet in staat zijn om fysiek een bezoek aan mijn winkel in Den Haag te brengen, dan bied ik je graag de mogelijkheid om de kleding thuis te passen. Wanneer je op zoek bent naar betaalbare damesmode in Den Haag van uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs, raad ik je het zeker aan om onze winkel eens te bezoeken. Ik heet je graag van harte welkom. Of je nu op zoek naar klassieke- of moderne dameskleding.