Modehuis Marijke. De naam klinkt mensen uit Den Haag en omgeving vast vertrouwd in de oren.
Maar als je al sinds 1958 betaalbare mode, prima kwali­ teit en een uitstekende service biedt, is dat ook wel een beetje verdiend...

Marijke Nugteren is inmiddels de derde generatie die zich op het modevak heeft gestort. In 2004 is Marijke Mode gestart met het geven van modepresentaties in woonzorgcentra.

Door het succes daarvan bleek er behoefte te zijn aan een vast verkooppunt.

Steeds vaker kwam de vraag: ‘waar vind ik jullie winkel?’ Vandaar dat Marijke in maart 2010 Modehuis Marijke heeft geopend aan de Badhuissstraat.

 

Collectie, verkoop en service
Uiteraard richt de winkel zich op datgene waar Modehuis Marijke bekend om staat. De collectie van Modehuis Marijke staat in het teken van mode voor 50-plussers, zowel voor de klassiek geklede als de modern geklede vrouw.


De collectie hangt overzichtelijk naast elkaar op type, kleur en maat. Bij binnenkomst is dat het eerste dat u opvalt. Ook aan leuke accessoires is gedacht, zoals sjaals, tassen en sieraden.

De merken die wij aan de Badhuisstraat verkopen zijn  Sensia, Wega Fashion, Bassini, 4ever, Gabriella K, Marinello en nog veel meer.

Wij hebben een ruime sortering van rokken en pantalons met elastiek. De maten lopen van 36 tot 56. Daarnaast is de gehele collectie makkelijk wasbaar.

Modehuis Marijke is voor iedereen toegankelijk. Over onze verlaagde drempel kunnen scootmobielen, rolstoelen en rollators gemakkelijk naar binnen komen. Verder zijn er ruim opgezette paskamers met een stoel, zodat er comfortabel gepast kan worden.

Extra service
Voor de mensen die graag de winkel eens willen bezoeken maar geen eigen vervoer hebben daarvoor heeft Modehuis Marijke een haal-en-breng-service geregeld. gratis!

Op Zicht
Voor klanten die fysiek niet in staat zijn om zelf naar de winkel te komen, is het mogelijk de kleding thuis te passen. Hun verzorgende kan de kleding meenemen, zodat deze thuis in de eigen omgeving en in alle rust kan worden gepast. Als de kleding bevalt, kan achteraf worden betaald.

Op Zicht Extra Service
Wij bieden u de mogelijkheid om kleding 'op zicht' mee te nemen.

Misschien heeft ook u een familielid dat door omstandigheden niet meer in staat is om zelf te winkelen of is het voor u zelf bezwaarlijk om in de winkel te passen.

Kom gerust langs en neem wat voor uzelf of die ander mee. U kunt op uw gemak thuis passen en rekent pas nadien af.