Senioren damesmode

Op zoek naar senioren damesmode in de omgeving van Den Haag?

Wanneer u zelf woonachtig bent in Den Haag, of uit de omgeving van Den Haag komt, klinkt de naam Marijke Mode u vast en zeker wel bekend in de oren. Dit omdat deze kledingwinkel voor senioren damesmode al Sinds 1958 een begrip is in Den Haag en omstreken. Het was oma Marijke die aan de Westduinweg haar eigen modehuis startte vanuit de huiskamer. Dit was een regelrecht succes en de verkoop van kleding bleek ook bij de tweede generatie in de genen te zitten. Haar dochter Marijke opende in 1990 met hetzelfde gevoel voor service haar kledingwinkel aan de Frederik Hendriklaan. Later opende zij een kledingwinkel aan de Keizerstraat in Scheveningen die bekend stond om het prachtige Belgisch breigoed wat daar verkocht werd. Inmiddels zijn deze winkels uit het straatbeeld verdwenen. Ook bij marijke, de derde generatie, bleek de verkoop van kleding in de genen te zitten. Sinds 2004 heeft Marijke een kledingwinkel aan de Thomsonlaan te Den Haag . Deze kledingwinkel is niet alleen een fysieke winkel, maar wij komen ook bij u thuis wanneer u niet naar de winkel toe kan komen. 

 

 

Contact opnemen


Ik kom graag met de kleding bij je thuis

Jaarlijks bezoek ik meer dan 75 woon- en zorgcentra in de omgeving van Den Haag en geven we jaarlijks zo’n 3000 modepresentaties. Tijdens deze modepresentaties laat ik de collectie 50-plus damesmode zien met de daarbij behorende accessoires die ik eveneens verkoop. Wanneer je niet in een woonzorgcentrum woont, maar niet naar mijn winkel kunt komen, kom ik ook graag langs met onze senioren damesmode van onder andere het merk Sensia. Mocht je toch een bezoek willen brengen aan mijn winkel, maar kun je zelfstandig mijn winkel niet bereiken? Dan bied ik je graag mijn haal- en brengservice aan. Ook wanneer je gebruik maakt van een hulpmiddel zoals een scootmobiel of rollator, heet ik je graag in mijn winkel welkom. De paskamers zijn ruim opgezet en beschikken allemaal over een stoel, zodat je comfortabel onze damesmode in Den Haag kunt passen. Ook kun je dan meteen mijn ruime collectie aan allerlei accessoires bezichtigen.

 

Shop Nu


Accessoires kopen bij Marijke Mode

Ik verkoop een ruime collectie aan dameskleding voor zowel de klassiek- als de modern geklede 50-plus dame. Er hangt een ruime hoeveelheid broeken en rokken met een elastische band in de winkel die zorgen voor een hoog draagcomfort. Naast de senioren damesmode heb ik ook een ruime collectie aan accessoires in de winkel zoals sjaals, tassen, riemen en sieraden. Ik verwelkom je graag in onze winkel aan de Thomsonlaan, of breng graag een bezoekje bij je thuis.

 

Contact opnemen