Het was Oma Marijke die in 1958 aan de Westduinweg in Den Haag haar eigen Modehuis vanuit de huiskamer startte. “Het waren toen echt andere tijden. Kleding mocht ‘op de pof ’ mee naar huis en betalen kon later. En was het niet naar wens dan kon het altijd teruggebracht worden”. De winkel werd niet alleen een regelrecht succes, de verkoop van kleding bleek ook de tweede generatie in het bloed te zitten...

Met éénzelfde gevoel voor service startte dochter Marijke in 1990 haar winkel op de Frederik Hendriklaan, en later in de Keizerstraat te Scheveningen waar het modehuis bekendheid verwierf met hun prachtig Belgisch breigoed.

Marijke Mode is moderne betaalbare senioren dames mode in Den Haag. Mode voor ouderen. Bent u opzoek naar 50Plus Mode of moderne senioren kleding voor dames? Bestel bij Marijke Mode Kleding voor Ouderen. Marijke Mode biedt al jaren een groot assortiment S
Marijke Mode is moderne betaalbare senioren dames mode in Den Haag. Mode voor ouderen. Bent u opzoek naar 50Plus Mode of moderne senioren kleding voor dames? Bestel bij Marijke Mode Kleding voor Ouderen. Marijke Mode biedt al jaren een groot assortiment S

Inmiddels zijn de winkels uit het straatbeeld verdwenen, maar desondanks bleef het kriebelen...

Sinds 2004 heeft de derde generatie Marijke haar entree gemaakt.In samenwerking met haar moeder, richt Marijke Mode zich op de ambulante verkoop van kleding waarbij de nadruk ligt op betaalbare kwaliteitsmode voor de senior vrouw. Hiervoor worden ruim 75 woon- en zorgcentra in de Haagse

regio bezocht waar jaarlijks zo’n 300 modepresentaties worden gegeven. Naast de mobiele presentaties heeft Modehuis Marijke haar vaste verkoop- /servicepunt aan de Thomsonlaan in Den Haag.

Modehuis Marijke. De naam klinkt mensen uit Den Haag en omgeving vast vertrouwd in de oren.Maar als je al sinds 1958 betaalbare mode, prima kwali­teit en een uitstekende service biedt, is dat ook wel een beetje verdiend...

Marijke Nugteren is inmiddels de derde generatie die zich op het modevak heeft gestort. In 2004 is Marijke Mode gestart met het geven van modepresentaties in woonzorgcentra.Door het succes daarvan bleek er behoefte te zijn aan een vast verkooppunt.

Steeds vaker kwam de vraag: ‘waar vind ik jullie winkel?’ Vandaar dat Marijke in maart 2010 Modehuis Marijke heeft geopend aan de Thomsonlaan.

Collectie, verkoop en service

Uiteraard richt de winkel zich op datgene waar Modehuis Marijke bekend om staat. De collectie van Modehuis Marijke staat in het teken van mode voor 50-plussers,

zowel voor de klassiek geklede als de modern geklede vrouw.De collectie hangt overzichtelijk naast elkaar op type, kleur en maat. Bij binnenkomst is dat het eerste dat u opvalt.Ook aan leuke accessoires is gedacht, zoals sjaals, tassen en sieraden.

De merken die wij aan de Thomsonlaan verkopen zijn Sensia Fashion, Setter, Wega Fashion, Bassini, Fourever en nog veel meer.

Wij hebben een ruime sortering van rokken en pantalons met elastiek, blouses, twinsets, truien, polos's, t-shirt en jassen.  De maten gaan van 36 tot 56. De gehele collectie is wasmachine bestendig.

Modehuis Marijke is voor iedereen toegankelijk. Over onze verlaagde drempel kunnen scootmobielen, rolstoelen en rollators gemakkelijk naar binnen komen. Verder zijn er ruim opgezette paskamers met een stoel, zodat er comfortabel gepast kan worden.

Extra service

Voor de mensen die graag de winkel eens willen bezoeken maar geen eigen vervoer heb- ben, heeft Modehuis Marijke een `Gratis' haal-en-breng-service geregeld.

Op zicht kopen

Voor klanten die fysiek niet in staat zijn om zelf naar de winkel te komen, is het mogelijk de kleding thuis te pas- sen. De mantelzorger kan de kleding meenemen, zodat deze thuis in de eigen omgeving en in alle rust kan worden gepast. Als de kleding bevalt, kan achteraf worden betaald.