Sensia: Exclusieve Mode voor de Verfijnde Vrouw

Voor de Stijlvolle Seniorendame Bij Sensia leggen we de nadruk op tijdloze mode die perfect aansluit bij de stijlbewuste seniorendame. Onze collecties omvatten niet alleen verfijnde ontwerpen, maar zijn ook gespecialiseerd in comfortabele kledingstukken, met bijzondere aandacht voor broeken met elastieke band en korte lengtematen.

Perfecte Pasvorm en Hoogwaardige Kwaliteit De onberispelijke pasvorm en hoogwaardige kwaliteit van Sensia garanderen dat iedere vrouw zich zelfverzekerd voelt in onze kleding. Met een uitgebreide maatvoering, variërend van 38 tot 54, streven we naar optimaal draagcomfort en richten we ons op zowel slankere als vollere maten.

Ontdek Onze Seizoenscollecties

Tijdloze Elegantie, Elk Seizoen Opnieuw Sensia presenteert jaarlijks twee verfijnde collecties: een Zomer- en een Wintercollectie. Onze selecties omvatten zorgvuldig samengestelde pantalons, Twinsets, blouses, poloshirts en bijpassende jasjes. Met een specialisatie in broeken met elastieke band en korte lengtematen bieden we een unieke modieuze ervaring voor onze gewaardeerde klanten.

Bezoek Onze Boetiek

Verken de exclusieve wereld van Sensia en verrijk uw garderobe met onze elegante damesmode, met een bijzondere focus op moderne stijl en gespecialiseerde broeken. Kom langs in onze boetiek en ervaar de tijdloze klasse van Sensia, waar comfort en stijl hand in hand gaan.

 

 

 

Contact opnemen


Marijke Mode al decennialang een begrip

Sinds 1958 is Marijke Mode al een fysieke kledingwinkel voor 50-plus damesmode in Den Haag. Het was oma Marijke, die vanuit de huiskamer aan de Westduinweg in Den Haag haar eigen modehuis startte. Deze winkel werd een regelrecht succes en ook bij de tweede generatie bleek de verkoop van kleding in de genen te zitten. Met hetzelfde gevoel voor service opende haar dochter Marijke in 1990 haar kledingwinkel aan de Frederik Hendriklaan, en later in de Keizerstraat in Scheveningen. De winkel in Scheveningen stond vooral bekend om het prachtig Belgisch breigoed wat daar verkocht werd. Inmiddels zijn deze winkels uit het straatbeeld verdwenen. Ook bij de derde generatie bleek de verkoop van kleding in de genen te zitten. In 2004 heb ik, de derde generatie Marijke, mijn eigen kledingwinkel geopend aan de Thomsonlaan in Den Haag. Naast de fysieke kledingwinkel heb ik mijn service uitgebreid door jaarlijks ruim 75 woon- en zorgcentra in de regio van Den Haag te bezoeken.

 

Shop Nu


Woonzorgcentrum bezoeken

Marijke mode staat al jaren bekend vanwege de uitstekende service die geboden wordt. Jaarlijks geef ik zo’n 300 modepresentaties in de 75 woon- en zorgcentra in onze regio. Door dit te doen bieden ik net dat extra stukje service wat veel senioren dames waarderen. Tijdens deze modepresentaties toon ik je graag onze ruime collectie aan senioren dameskleding, waaronder kleding van Sensia, met de daarbij behorende accessoires die wij eveneens verkopen. Ik heb een ruime collectie aan 50- plus kleding voor zowel de modern- als de klassieke geklede 50-plus vrouw. Dus wanneer je wel keus wilt in dameskleding van merken zoals Sensia maar je geen fysiek bezoek aan mijn winkel kunt brengen, breng ik de winkel graag naar jou.

 

Contact opnemen